pocity

pocity

Anotace: spojené s výrazem člověka...

pozdvihnuté koutky + prapodivné zvuky =
SMÍCH
zvrásněná tvář + vlhké tváře =
PLÁČ
skelný pohled + nepřítomnost ducha =
SMUTEK
bušení srdce + orgasmus mysli =
LÁSKA
blokáda mozku + křeče =
VZTEK
stažení svalstva + mnohdy výkřik nebo tiché ujeknutí =
BOLEST
uvolnění + zářivý pohled =
RADOST

slepota, němota, hluchota naší mysli, našeho srdce a těla =
SMRT
Autor anima alba, 05.07.2008
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: mamina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí