Světlo města (text)

Světlo města (text)

Anotace: text k jedné písni

Hmm,chce se mi spát..možná zítra?
Dneska už na to není vůbec čas,
a budík ráno
vypadá jak noční můra z Elm Street,
měl bych zatáhnout záclony,
tam venku je moc světla

Ref.: Možná si to jenom myslíš
a je to možná skutečnost,
když mi v noci spaní brání,
myšlenky v tý mý hlavě,
co zítra bude
a co vlastně vůbec není.

Možná sem vdechl trochu oblak z nebe..
anebo z pekla?
Tak co myslíš brácho?
Anebo už spíš?
Co je to za prach?
Pohladit psa,
pak se nadechnout
a projít tím sklem,
tou zábranou,sakra,
tím ničím !

Ref.:

Trochu se o sebe bojím..chce to víc zrcadel?
Na co,když ten můj mi na hřbetě ponese sám ďábel.
Možná bych se neměl tolik snažit
hledat ty obrazy,
co poletujou v noci
a strašej s očima můry.

Ref.:
Autor animovaný medvídek Pů, 05.07.2008
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Winnacott, Caracol, prostě Zuzana, mattoni.uz.neni, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezkej textík...

09.07.2008 01:14:00 | Caracol

Dobrý, dobrý. Jde to vidět, že víš. A nekecáš.

07.07.2008 16:57:00 | prostě Zuzana

jen tak skladas texty nebo pro kapelu? je to dobry. jestli pro kapelu, tak co hrajete? nejakej rock?

06.07.2008 13:11:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí