Čas

Čas

Anotace: Jen tak

Hodiny tikají,
ručičky utíkají,
před temnou postavou,
kterou nikdy nenajdou.

Jeho jméno všichni znáte,
pořád si stěžuje, že ho málo máte,
zastavit ho všichni chcete,
proč je ho tak málo nechápete.

Jednou však hodiny dotikají,
vaše plíce dodýchají,
otázka tu stále bude,
na kterou nikdo odpovědět nedokáže.
Autor Ette, 05.07.2008
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Ahorria, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda...

12.07.2008 13:59:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí