Samotář

Samotář

Anotace: ......... s a s h a ..........

na kopci silueta
ozbrojena temnotou
s pláštěm z vlčího vytí
v objetí samotou

v hloubce očních důlků
lačné plameny
ruce svázané
za zády
a snů už jenom půlku

málo slov a ještě méně času
slyšet trávu růst
občas příležitost
objímat kolem pasu
jinak dlouhý půst

srdce chladné
na dotek
- pochybení zrádné
pod škraboškou plameny
spálení je snadné

na kopci silueta
slib vybrnkaný kytarou
tichý dech zakázaného světa
zklamání přímou úměrou
...
Autor Verena, 05.07.2008
Přečteno 283x
Tipy 16
Poslední tipující: Bastardo, Caracol, Raduzk, vodnař, enigman, Bíša, mamina, carodejka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký a smutný... člověka to nutí k zamyšlení

06.07.2008 23:29:00 | Caracol

černá záhada...paráda...

06.07.2008 01:07:00 | enigman

Smutnopěkné verše...

05.07.2008 23:29:00 | Bíša

Moc hezke.

05.07.2008 21:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí