Fotbal...

Fotbal...

Anotace: už se na něj těším...

Dneska večer v Kutný Hoře půjdeme si fotbal dát,
hrajem skoro první ligu každej se nás musí bát.
Těším se jak malá holka až budu běhat za míčem,
možná říkate si,že ta naše hra je o ničem..
to je,ale velká mýlka snažíme se dobře hrát,
to byste se milí lidé museli přijet podívat..
Jako jediná holka můžu s klukama trénovat,
jako jediná holka je můžu i faulovat :-)
Všichni soupeři se mě bojí,
když vidí jak jejich spoluhráčům rány špatně se hojí.
ne,já nejsem zlá, jen mám ráda hru..
a někdy se nevyhnu ani tomu zlu..
soustředím se,aby míč šel do brány,
nehledím na bolest, chci to mít dobře zahraný.
Pak poslouchám od kluků pochvalný řečičky
a za to mi to stojí, věřte lidičky..
Autor Natalie Kolářová, 11.08.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí