Hus

Hus

Anotace: Husa

Lij škrt lij lij škrt škrt
Nádrž plna tekutiny hořoucí
A páprda v čepici z papíru s čertíčkama
Fousatej hubenej blouznivec
Škrt a škrt
Plamínky
Jé teplíčko
Jé moc teplíčko
Benzín petrolej kerosín
Škrt škrt
Aspoň nedostane záškrt
Řiká si v duchu liška ryšavá
Smradu jak v Cařihradu
Hořící blouznivec zpívá si do kouře
Mumly mumly
Vypadá jak oholené kuře
Teplíčko trochu
Zikmund musel poslat ještě pro trochu ropy
Aby ten kretén konečně shořel
Autor Mrášnivor, 06.07.2008
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: W.O.K.O.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak takhle ne!!!

06.07.2008 15:44:00 | Bíša

ty asi nejsi kališník, co?

06.07.2008 13:35:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí