Je to rok..

Je to rok..

Anotace: Šírkovi *12.8. 1987 - + 17.7. 2007 Sonička

Jedny Vánoce a mráz spálil všechno kvítí,
jedny Tvoje narozeniny ,20 let, nemohl jsi žíti.
Naslouchám tvé duši, co ve větru chce říct mi
a já říct chci jen "Chybíš mi"

Však má slova ve větru ztracena jsou..
vítr reality přeruší mé snění..
Slova k tobě se snad donesou
a mě zbývá jen zapomnění.

Nebe je prý blízko, tak proc se mi ztrácíš?
Marně prosím do prázda, ať se mi vrátíš.
V objetí anděla strážného ses uchýlil,
a sám andělem ses stal,
Můj pocit se nemýlil,
když říkal, že abys chránil jiné, svého života ses vzdal.

Jen tichá slza padá na tvůj kříž,
marně se snažím cítit kůži, když hladim fotku tvou.
Však vím, že nikdy už nebudeš mi blíž,
jen řekni..kam dát bolest svou..

A ve vzduchu opět parfém ztráty a bolesti,
na ceduli k mému cíli napsáno je "Neštěstí"
Do prava je smutek a za 100mil je smíření.

Nevím, jak dojít mám,
ty k mému srdci jsi připoután..
Na nohou řetězy, na očích černá páska.
Těžko dojít ke smíření, když umře má láska.

Andílku můj prosím..přijď pro mne..čekám..
Autor Piitulka, 06.07.2008
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: Žena z Marsu, co zivot dal i vzal, Noc17, NikitaNikaT., mauvais-ange
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST§ ale jen za nádherný obsah, básenka velmi smutná, plná citů, touhy a možno ještě skryté naděje, jež se nikdy nevplní. A slzy mi stékají, slyším je zvonit o kávesnici, a tak, i když to nic nezmění a možná neznamená, posílám malý úsměv a pohlazení.

07.07.2008 07:42:00 | NikitaNikaT.

Smutný :´(

06.07.2008 22:38:00 | mauvais-ange

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí