Šok

Šok

Anotace: ***

ŠOK je, když tě opustí tvá láska.
ŠOK je, když se ti na čele objeví první vráska.
ŠOK je nebýt nikým milován.
ŠOK je být sám k sobě přikován.
ŠOK je smrt bližního svého.
ŠOK je, když ti někdo provede něco zlého.
ŠOK je, když někdo zabíjí jen pro zábavu.
ŠOK je, když někdo zkazí tvojí snahu.
ŠOK je, když už nemá cenu žít
a ŠOK je když vše musíš pocítit!
Autor Castiza, 06.07.2008
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Poetický Ďábel, Bíša, enigman, waterlily, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě před šokem...do lásky skokem...

07.07.2008 12:57:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí