Smrt

Smrt

Anotace: Bojíš se?

Bojíš se?
neboj vše přejde
mýlí se?
to smrti nejde...
Po cestě kráčí
do tvého domu
poslední hodinka
ve stínu stromu.
Každého si najde
jako našla si i tebe
tak neutíkej
otvírá se nebe...
Mýlíš se však
tam nepůjdeš
otvírá se zem
v pekle shniješ!
Teď trp hříšníku
trp za svůj hřích
není ti do smíchu
obličej máš ve dlaních.
Kostlivá ruka
dotkla se ramene
všechny svaly
jsou hrůzou stažené...
Srdce je také sval
umíráš
tak proč jsi lhal
proč zapíráš?
Zavíráš oči
vidíš jen světlo
a pak?
pak jen peklo.
Tak neboj se smrti...
Autor LaPiccolaFiammiferaia, 07.07.2008
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, hp.Rick, Axol, Mraveneček, Grafomanická MIA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Huh, to je fakt maso:D

07.07.2008 01:00:00 | Grafomanická MIA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí