příteli

příteli

Anotace: už to nehul...

od úst se ti vznáší obláčky dýmu
ty jen tak sedíš
sedíš jako pan Bůh

jakoby ti patřil celý svět
myslíš si že jsi neuvěřitelně ,,cool,,
ale je to fakt?

ne

co se skrývá za tou tváří zahalenou dýmem?
za tím falešným úsměvem
vyvolaným drogou?!

jen přetvářka

jaký jsi doopravdy?
takového tě totiž neznám

jindy milý, ochotný pomoci
a teď sobec
i přes ten bezstarostný smích

co to s tebou udělali ty věci
vrať se zpátky
do svého těla
nenech ulétnou svou duši
utáhni jí obojek a dej na vodítko

byla by velká škoda

kdyby se ti zatoulala
Autor anima alba, 07.07.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí