Můj svět

Můj svět

Anotace: Tak takový by byl:o)

Můj svět

Vylézt na střechu světa,
do dlaní vzít všechny léta,
vzpomínky do větru rozfoukat,
do budoucnosti se nekoukat,
všechen déšť do láhve pochytat,
slunce vidličkou rozmíchat,
úsměv všem lidem rozdávat,
s florou a faunou si pohrávat,
miluji tě být ta poslední věta,
ach je skvělé být královnou svého světa
Autor mOBSCENE, 07.07.2008
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Faileen, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi vize takového světa líbí.. =)

11.09.2008 20:09:00 | Faileen

pěkná básnička :-D

14.07.2008 13:54:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí