Zlatá čepel

Zlatá čepel

Anotace: "Když lev je mrtev, začne zajíc dorážet." Publilius Syrus

Zlatou čepel sem ji přiložil ke krku
Ona: klečí jako kočka, on: na zádech
Ruce pryč, nech mě být! ječí
a šklebí se, když boky přiráží.
Ruce pryč, kotě, to nejtvrdší časem změkne.

Ouu je.
Zlatou čepel sem ji přiložil ke krku
Jestli tohle má být Nebe, padám pryč!
Má duše vojetá je samej brouk a veš.
hejbej se, kotě, hejbej, jedem, hejbej, kotě, do nekonečna
Autor Sinister, 07.07.2008
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí