Já volala, když jsem se bála

Já volala, když jsem se bála

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Neslyšíš nic..
pranic...
Já volala,
když jsem se bála

Ale jen trošičku
panečku...
Trochu se bála
jemně se pousmála

Kde jsi zanechal své uši ?
Toulají se v buši
Neslyšíš nic...
pranic...

Poslouchej
dýchej...
volám Tě volám
k zeleným horám

Snad jednou uslyšíš
určitě uslyšíš...
mé volání
letmé sténání

Já volala,
když jsem se bála
Autor Káňátko, 08.07.2008
Přečteno 550x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Varda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí