proslov

proslov

Anotace: já ti přeji...

Aplikuji svůj úsměv na tebe,
možná že to zabere.
Vpíchnu ti dávku štěstí do žíly,
abychom se ten den prožily.
Až z dálného západu jsem za tebou přijela,
abych ti osobně popřála.
Přinesla jsem lahvinku dobre nálady,
s ní nejsou žádné úpaly,
růžičku ukrývající 365 krásných dní,
hlavně ať jsou radostný.
Pozvedám skleničku svou,
krásné vzpomínky ať zůstanou.
Ať nikdo ti srdce nezlomí,
ať nemáš černé svědomí.
Tím končím proslov svůj
a ty pěkně oslavuj...
Autor Linda Etschyick, 08.07.2008
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, J's .., drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí