Život na OA Olomouc

Život na OA Olomouc

Anotace: Úsměvná vzpomínka na 4 roky strávené na této škole...

Tak základka nám skončila
a nová éra začíná.
Do lavice zvolna sedáme,
kamarády nové hledáme.
Pak na lyžařském výcviku
je plno hluku a křiku.
Ať kamarád či přítel pravý,
každý se tu s každým baví.
Kdekdo se na nás vrhá
a hle, už se parta trhá.

Kdo nechce velké dřevo být,
do tanečních měl by jít.
Foxtrot, ča-ča, valčík, polka,
tohle zvládně každá holka.
A i když je to k nevíře,
s klukama jsou potíže.
Však zvládli jsme to všechno hravě,
kupodivu k velké sláve
taneční jsou za námi
a třetí ročník před námi.

Co nás asi letos čeká?
Kdekdo už se práce leká.
Kde se pije, tam to žije
pojedem do Itálie!
Budem tančit, hrát si, zpívat,
zvesela se na svět dívat.
Malý flirt a úsměv milý
vydrží nám ještě chvíli.
K čertu u sta hromů,
proč musíme už jet domů?

Život utíká jak voda,
je to tak a je to škoda.
Ať Praha nebo Hynčice,
my bavíme se velice.
Kéž velký zázrak by se stal
a já mohla básnit dál.
Však maturita nás teď čeká,

každý se nad námi vzteká.Ach, profesoři milí,
vydržte to s námi ještě chvíli.

Čas ke konci už se chýlí,
moudřejším stal se snad každičký z nás.
Co bude dál, kdopak to ví...
Autor Ťunťa, 12.08.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí