Všici jsme stejní

Všici jsme stejní

Anotace: Srážka s blbcem na každého působí jinak, srážka s blbcem, který má pocit, že je pupek světa, je ještě horší - kvalita veršů asi nic moc, ale je mi lépe na duši. Třeba po přečtení někomu z vás taky bude líp.

Někdo má duši,
jiný chcípáka,
kdo z nás však tuší
jak sejmout hlupáka ?

Někdo má srdce,
jiný mrtvý sval,
kdo z nás však tuší
jak Bůh ho sešíval ?

Někdo má žaludek,
jiný hutný žlab,
kdo z nás však tuší,
jak zachová se srab ?

Někdo má mozek,
jiný mlátí slámu,
kdo z nás však tuší,
jakou má blbost tlamu ?

Někdo má řiť,
jiný tlustý zadek,
kdo z nás však tuší,
jaký tam bývá chládek ?

Každý jsme jiný
a přece všici stejní,
ať hlupáci, či lidé pravověrní,
ať romantici, snílci, podvraťáci,
v jednom si všichni dáme stejnou práci.

Všichni jednu stejnou vlastnost máme :
všichni si stejně zadek utíráme.
Autor Ališa, 08.07.2008
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Lorraine, Elena Suchomel, Iva Borecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí