Noční bolest

Noční bolest

Anotace: tak trochu o mne...

Proč říkám si „Noční bolest“,
je to můj malinký protest.

Nechci, aby tolik lidí v noci se trápilo,
ze strany na stranu bolestí se dávilo.

Rozhozený city a všechny myšlenky,
jen díky kopačkám od Petra či od Lenky.

Rozchody bolí a budou bolet dlouho,
protože jsme neprožívali lásku pouhou.

Ale zvedli jsme ji do vyšší dimenze,
můžeme o ní psát klidně kladné recenze.

Ale nechci ať lidi v noci zžírá trest,
proto píšu o životě jako „Noční bolest“.
Autor Noční bolest, 08.07.2008
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam pár škobrtnutí, ale jinak hezká.
Azazen

27.09.2008 16:55:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí