Srdce

Srdce

Anotace: O srdíčku

Jádro pudla je hluboko pod kůží,
hloubž, než se dostaly trny od růží.

Je hluboko a na levé ne na pravé straně,
je tam, kde se bradavky dotýká dlaně.

Vlastně o kousek vedle, jen o maličko,
přesně tam, je to správné místečíčko.

Všecí ví, který orgán je kámen úrazu,
který tě zabije, dojde-li k jeho průrazu.

Přestane tlouci a život je rázem z těla pryč,
život utíká, jak kradená kniha z obchodu Fryč.

To jest prostě tak, místo na lásku lidí je náchylné na změny,
je to všeobecný problém, jak pro muže tak pro ženy.

Bránit si své city musí přece každý,
některé se zapsali do hlouby navždy…
Autor Noční bolest, 08.07.2008
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí