Jemu

Jemu

Anotace: Komu...?

Upadám v nicotu,
kéž by mne vedla i v zapomnění.
Jem poutník časem osudu,
Kéž by mne cesta vedla v radost žití.

Nepatrná tečka v božím plánu,
nepatrné "něco" ve Vesmíru.
Jsem tu ! Tady žiju !
Kdy už sebe naleznu ?

Rozdám se znovu po kouscích,
Ty mne opět naplníš.
Nemám nic, jsem jen tvá.
Navrátíš mi i duše smích?
Autor čičík, 08.07.2008
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Belmon, Bíša, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše ještě příjde...

08.07.2008 23:36:00 | Bíša

Myslim ze ano, vseho krasneho se brzy dockas, verim tomu.

08.07.2008 23:04:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí