princezna, co chtěla žít jinak?

princezna, co chtěla žít jinak?

Anotace: ehm... Co k tomu napsat, snad jen další pokus a omyl? Posuďte sami...

Oblékni mě do šatů růžových
Na krk zapni perly
/zatížené olověnou koulí/
na nohy obuj mi střevíčky s perlami
a čelenku…
/se závojem černým/

dokonalá dívenka z předních stránek časopisů
vymodlené dítě doufajících rodičů
/spících pod růžovým nebem/

Odsouzená do světa dobrých mravů


Mít dané pravidla
Co smím a co zase ne
Ubozí namyšlení lidé
Co scházejí se na čaji o páté
/zvedá se mi z Vás žaludek/

Rozbiju panenku z porcelánu
Roztrhnu provaz okolo bílého krku
Střevíčky s perlami zahodím daleko
A uteču
/jen tak naoko/
Do svýho pokoje s černými zdmi
Do pokoje mladičké princezny
Která nechtěla žít ve světě pravidel a utekla…
/zbourala zeď zákonů společnosti/
a tím sama sebe poslala před bránu pekla…
Autor Sajurii, 08.07.2008
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Kikay, Sukuba, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrý!

15.07.2008 18:03:00 | Kikay

poslední odstavec je fakt dobrý;-)

09.07.2008 13:17:00 | Sukuba

za určitejch oklností je v pekle líp...

09.07.2008 00:49:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí