Milovaný kamarád

Milovaný kamarád

Anotace: pro vás asi nepochopitelná...

Smutné to časy nastaly v mé zemi.
Klepou se mi řasy, schované pod slzami.
Už není tu, tak jako dřív,
můj milovaný kamarád!

Odchází pryč, se srdcem bolavým
pláču, kdy ho uvidím?!
netuší, jak mám ho ráda
milovaného kamaráda!

Mám smutné oči, co já s tím?
Svět se pořád točí a na mé duši stín
mého milovaného kamaráda!

Už úsměv nevykouzlím, zrada!
Dál slzy kanou na hrob
milovaného kamaráda!
Autor angelicek, 09.07.2008
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: Sana.sorrow, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....asi chápu... taky jsem ztratila milovaného kamaráda

10.07.2008 01:17:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí