V jako vitriol

V jako vitriol

Anotace: Ve vlaku viktorián veden viklemismem...

Ve vlaku viktorián veden viklemismem
vlastnící verše vaudevillské
ve vedemékum violetí vyznačena
validita věty verzatilské.
Vyhovující vaje vítr vnitro,
vábivá vůně vidrování ve vagónu
vniká vnuceně vomitoriem vestibulu
vzbuzuje vibrace ve vertikulu.
Veronika vedle vybírá
vědátorské Verneho vypravovaní.
Ve vlaku vládne vjem valeriánu
všemi volen vleh ventrodorzální.
Vlaková výhybka vyhodila vagón.
vedle volá vivat vekslák vystupujícím,
věří ve vehementní vyžebrání.
Všichni vychází.
Vágus veksluje Veroniku.
Veronika Vernem vymlátí vidinu vrtošení.
Vágus vegetarián vykuřuje vajgl.
Vypuzen ve vzteku vyryl ve vlaku velké
V
Autor pigeon, 09.07.2008
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta G., shaamot
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no pár slov je tam vskutku bežně neznámých, uznávám

14.12.2009 00:35:00 | pigeon

...nezdá se ti to trošilinku zmatené, hlavně když to přeložíš do češtiny?

13.12.2009 08:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí