Obrázky

Obrázky

Anotace: Každé dítě potřebuje lásku, rodinu a pocit bezpečí a zejména děti z dětských domovů...

Sbírka: Kniha života

Samo jak hvězda
za denního světla,
samo jak luna v úplňku,
nad minulostí zavřela
se voda,
nechala smutnou vzpomínku.

Jen ruka do hladiny píše...
Očima šeptá těm hlubinám.
Proč rodina mě opustila?
Prázdný je obraz, zbyl jen rám.

Jen čáry černobílé
do jeho srdce vepsal čas.
Snad zamlží ty hořké chvíle,
nalezne barvy, vrátí jas.

Snad chytí někdo jeho dlaně
a přiloží je něžně k svým,
nenechá dopustit víc na ně,
v temnotách bude svítáním.
Snad někdo je semkne jak vlásky stuhy
svět bude mít opět barvy duhy.

Pak chytí i ono je do těch svých,
dvě bílé holubice,
láska jak slunce v oblacích
zahřeje jeho srdce.

Společně zaplní bílá místa,
barvami světla-od lásky
na plátnu svého života
vykreslí nejhezčí obrázky.
Autor Akrij8, 09.07.2008
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: just me, Marťafon, okapovaroura, Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ty moc krásně píšeš, mám pocit že tou jsou slova který v sobě cítím ale nedokážu je říct, ty pojmenováváš. díky :)

21.07.2008 16:17:00 | just me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí