Pavouk

Pavouk

Anotace: Prostě pavouk

Po zdi leze pavouk.
Pavouk je všude.
Nic se nerýmuje na slovo pavouk, snad jenom klobouk.
Dlouho tu bude.

Přelezl do dřezu.
Sedí si u odtoku.
Asi se podřezu.
Možná že na palouku.

Nemůžu teď uklidit svojí kuchyň.
Pořád se dívá.
Ten hnusný neřád, zlosyn.
Nožkou si kývá.

Kývá si do rytmu smutnýho blues.
Nešáhnu na něj ani dlouhým koštětem.
I kdyby bylo dlouhý pěkný kus.
Možná ho dám k večeři dětem...

Což vlastně nevím jak udělám, když na něj nešáhnu ani koštětem... Sakra...
Autor slunovrat, 09.07.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pavouky nemusim -ale zajímavé dílko..

09.07.2008 19:15:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí