Foukání na duši

Foukání na duši

Anotace: ...a nejen na ni...

Foukat lze nejen na bolístku...

¨¨¨¨¨¨¨¨ ...Na duši zdravou,
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ by plula v štístku.

Aby se do ní radost vryla
a na věky ji zevnitř kryla
proti zlým duchům i emocem.

Zárodky ohně — lásek v srdci —
rozfoukat hodně, ať pak trpcí
dnové ni mraky je neuhasí.

Přežijí.

Přežijí,
¨¨¨¨¨¨¨¨ i když náhle tasí
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ zrádný tvor, co v duši nemocen.
Autor Špáďa, 09.07.2008
Přečteno 293x
Tipy 22
Poslední tipující: divoska_jaja, Bíša, takova, Iva Borecká, isisleo, okapovaroura, Lorraine, Květka Š., Dota Slunská, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

31.08.2008 14:29:00 | Bíša

každý občas potřebuje pofoukat

17.07.2008 21:39:00 | takova

bez bolístek, bez foukání..
nudné je to milování,
hlavně ať nám dnové trpcí
navždy nepřirostou k srdci
***
Jiří s.

09.07.2008 18:58:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí