Pravidla útoků

Pravidla útoků

Anotace: Krátká báseň o základních pravidlech útoků!

Tak jako vítězství pro další hladoví
tak jako každou pochybnost jen důkaz odradí
tak jako každá dívka chce svou tváří oslnit
tak jako vzpoura církvi co nejde zastavit

tak jako slunce záře na kůži působí
tak jako vůně krve lovce přivábí
tak jako názor proti je nutné prosadit
tak jako projekt Orlok ho nahlas vyslovit

je to TOUHA ... mrzuté chemie přísná tvář
je to ODPOR ... bourací kladivo na oltář
je to LOGIKA ... nejlepší lovec všech zázraků
jsou to PRAVIDLA ... pravidla našich útoků
Autor Orlok, 09.07.2008
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí