Proč hrát

Proč hrát

Anotace: inspirovalo mě Siorakovo Kdo hraje, neprohraje a komentáře k tomu...

Ve hře je příslib,
okolnosti dostanou spád.
Žádný mělký, poklidný příliv.
Závrať z výhry nedává spát.

Nejistota žene tě dál,
stojíš snad o záruky?
Jen hledání posouvá v dál
a zvyšuje na sebe nároky.

Tolik se bojíš hrát,
že stojíš jen o jistotu.
A nakonec najdeš ji v poučení z prohry.
Snad nestojíš o takovou záruku?

Kdo hraje
dostává darem možnosti.
Kdo věčně jen přešlapuje,
asi to vzdal..
Autor sioned, 09.07.2008
Přečteno 338x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Taog, piťura, ficule, Pája Black, Štěpina G, Psavec, Bíša, okapovaroura, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak. Dobrý

30.09.2008 21:19:00 | Taog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí