Hudba /není jen věc/

Hudba /není jen věc/

Anotace: lék, který je pro mě vším:-)

dáváš mi vše
vždy mě podržíš /za ruku/ když je potřeba
jsi vždy po ruce a semnou
nikdy nezradíš a nezklameš..

jsi můj pravý přítel
který tu je vždy
...v útrapách
...ve chvilkách radosti

pokaždé najdeš nějaké to ,,slůvko,, pro mě
které pomůže
pokaždé mě vyslechneš
/poradíš/

díky Tobe můžu filtrovat své pocity
zlost
radost
smutek...

jsi pro mě vším
z ničeho
protože i když ,,nic,, nemám
mám přeci Tebe

tvé řeči mě vždy pomůžou
a já díky za ně
za tu hloubavou melodii
která pohladí zlámanou duši
za ty tóny
které znamenají
svět

pro mě

takže díky všem co vymysleli tón, noty O:-) prostě vše čím se tento božský hlas přenáší a co ho vytváří:))...
Autor anima alba, 09.07.2008
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí