Prvoplanova

Prvoplanova

porad by asi chtela, aby prislo neco poetickyho

aby za ni ten chlapek prijel a rek neco, co jeste nerek
a ona mu rekla, ze lhala

chtela videt ty oci,
citit tu pritomnost

chtela si strasne moc vzpomenout.

vedela, ze by to byl pruser, protoze
poetika je strasne...

krasna, ale prvoplanova

(???????????????????????????)
Autor mattoni.uz.neni, 09.07.2008
Přečteno 254x
Tipy 10
Poslední tipující: Veru, Chonglee, stmivani.na.lepsi.casy, Severka, Janetee, embryo v hlave, Bíša, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí