Ve (vý)střihu

Ve (vý)střihu

Anotace: asi začínám být sladká, teď na chvilku. Pro HOMO... vím, že radši drsné, ale já si nemůžu pomoct

Sliby na přátelství a pravdu
Byly smyty dnešní bouřkou
A hromy
Které mě nabíjely světlem energie
Z obnovitelných zdrojů

V dlani čtyři krvavé ranky
/podle světových stran/
Přikryté skořápkou od ořechu
Co zbyl od vánoc

Růženec na krku
S němým vyznáním lásky
Nadčlověku
Co nejeví zájem
Vosk tekoucí po břiše
Jako vysvobození

Kulka v hlavě jako vzpomínka
Na lepší časy
S meluzínou na krku

Vyhřátá postel
Od žárovky pod přikrývkou
Ranní vejce ve vatě
Na stole pod Karlovým mostem
/ach ta romantika/
Růžové maliny rozmačkané
Po bílém ubruse těly
Které se neptají
Co je slušné nebo ne

Slunečnice ve výstřihu silnice
Tančí na šedomodrém pokladu
/podle kvality práce oranžových vest/
Bez hudebního sluchu hudby i tanečníka
Autor její alter ego, 09.07.2008
Přečteno 321x
Tipy 25
Poslední tipující: 0-0, Barunka=o), Skořicová princezna, Eclipse, jitro, prostějanek, už ne pernikova princezna, stmivani.na.lepsi.casy, Severka, David., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"vosk tekoucí po břiše"..jako by se mi strefilo do ústa/maloráž

14.07.2008 14:16:00 | jitro

ta se povedla...;)

10.07.2008 17:51:00 | Severka

jenže já, nadčlověk, jevím zájem!

10.07.2008 11:35:00 | 11477

Dobrá, až výborná a hlavně poslední čryřverší mně dostalo... sladká nebo drsnější, básníš si to skvěle :) proto prostě pořád mlsám tvoje básně s moooc velkou chutí :)

10.07.2008 00:22:00 | lennerka

Porozumění citem. Díky, moc hezké..."o)

09.07.2008 22:14:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí