Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: Do týhle sekce to patří asi nejlíp...

Třetí vydání Parkinsonovy choroby,
Té bez krajek a lemování.
Se teskně probouzí tak jednoduše znenadání.
Jak to bylo?To co jsem chtěl říct.
Víš jak na tom jsme ani nemusíš nic víc.
Každý můj nádech jen pro tebe
Žiju snad přežívám,ještě že tě mám
I když nevím jak se jmenuješ.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 12.08.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí