Vyjížďka

Vyjížďka

Anotace: pro romantiky:)

Ty mým sluncem,
co na tváři mě hřeje,
já tvým pohádkovým princem,
co na bílém koni tě veze

Naše jízda na koni,
dlouhá cesta krásy,
já si k tobě přivoním,
to je ta chvíle
pro milostné špásy

Slunce za obzor zacházelo,
my jsme spolu do trávy lehli,
co bude se dít nám docházelo,
až jsme se do sebe vpletli

Oběma nám bylo hezky,
chvíle velkého bláznění,
nad námi nebe metalo blesky,
a nám došlo, že
byli jsme si souzněni
Autor Tomáš Přidal, 10.07.2008
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenullinka, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí