Souznění v rytmu...

Souznění v rytmu...

Anotace: Když to kapela rozbalí...

Zvučící tón za tónem
ve sféře těla poplach působí,
svým skotačivě hravým akordem,
hudbou čisté poblouznění,
vášnivé probouzí pohyby,
tanec skýtá vyjádření...

Ve spáncích rychlý buší tep,
jímá lehká závrať,
žár tu stoupá do tváří,
jeho zajíkavě táhlý vzdech,
krok a rychlý obrat,
až výheň v oku zazáří...

Přitisknout se blíž,
splynout v náhlém souznění,
do nicoty odhozen těžký kříž,
co dosud stahoval k zemi níž,
jsme tancem víru chyceni,
neskonale sblíženi...
Autor Krtica, 12.08.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí