Osvobozen

Osvobozen

Anotace: Proměna...

Kdysi jsem byl dole a poslouchal ty hlasy
To už je minulost nevzal bych zpátky ty časy
Moje mysl je čistá vidí i to co je skryté
Moje srdce bije bez bolesti jen pro mě tluče
Už nežiji ze dne na den vidím budoucnost
Nejsem svázán jsem volný to je skutečnost
Kdysi přikován ke skále byl jsem vězněn
Teď chodím po svobodě jsem osvobozen
Moje chůze je lehká bez těch okovů
Moje duše mi radí abych šel domů
Už nevidím to co není jen to co je
Nejsem už nucen poslouchat co neexistuje
Kdysi jsem se plazil po zemi teď lítám
To si moje mysl uvědomila že neumírám
Už nejsem ten co všechno překroutí
Nejsem ten co jsem byl nebylo to těžké rozhodnutí
Autor Alex3700, 10.07.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí