Kostky...

Kostky...

Anotace: kostkovatky...

Ležím na kárované dece
poslouchám píseň
o Probuzení
v polospánku....

Plavu v kostkované řece
zdá se,že v ní jsem jediný
komu zvoní v uších
že bych měl na kahánku?

Kdosi mě uchopil
a strčil do sklenky
měním se pomalu
na malé kostky
přemýšlím
v kotoulech
zda padnu
na šestky...

A při tom třepání
za zvuku cinkání
zaslechnu zvolání:
,,Kostky jsou vrženy!,,...

Kostky dopadly
jauuuu
já se probudil...
a šestky? ty nepadly
vauuuu
ještě že jsem si
na sebe nevsadil...
Autor enigman, 11.07.2008
Přečteno 244x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, labuť, okapovaroura, monterka, Severka, Psavec, Churry, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) krásný, moc krásný závěr...

11.07.2008 19:55:00 | monterka

Snad ty šestky padnou příště.

11.07.2008 11:36:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí