Boj andělů

Boj andělů

Anotace: andělská křídla dostávají popelavý nádech šedi

Bojují andělé a démoni
v mém srdci-na bitevním poli,
ale andělská křídla
dostávají popelavý nádech šedi
Jen čekám, až uplně zčernají

Poslouchám melancholickou melodii jejich pláče,
která je něžným pohlazením pro mé černé srdce
Všichni mí andělé už padli,
ale jeden stále vzhlíží k nebesům

Jsem černá trnitá růže,
rostoucí na louce hříšných myšlenek,
kde každá květina je dokonalá
Růže, která čeká na svůj vlak do pekla,
ale nemůže sehnat vstupenku
Autor pornografie srdce, 11.07.2008
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí