Odlétám

Odlétám

Anotace: ...

Mé smutné střepy s ostří nožů v piruetách,
vybruslí Vám s něžností ledovou plochu.
Tančící perly mých slaných očí v tmách,
ukradnou měsíci stříbro…alespoň trochu...

...má nešťastná duše měsícem postříbřená,
v blescích Vám šťastně probleskuje světlem.
Symfonii mého srdce doladím tak udřená,
a z cizích světů jak chmýří odlétám s větrem...
Autor BlackTangerine, 12.08.2005
Přečteno 567x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, smekám...

25.04.2006 15:43:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí