Duše upatlaných omylů

Duše upatlaných omylů

Anotace: ...

V prázdném pokoji prázdná duše.
Sedí a píše.
Nesmysly.
V prázdném pokoji sedí mé prázdné já.
A se slovy si pohrává.
Do oněch slov skládá písmena.
Sedí.
Je tichou duší bez jména.
Cigaretou propálená vzpomínka.
Přišroubovaná klika.
Upatlaná od trapného snění.
Kašlu na jmění.
Všech zbohatlických debilů.
To má je ta duše.
Duše upatlaných omylů.
Autor Livie, 11.07.2008
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

od poloviny je to pro mne o necem..do ni o nicem...

11.07.2008 21:11:00 | saddova

Ty rýmy jsou k sobě strašně hezky hozený :) A myslím, že to "já" zas tak prázdný není, když dokáže vymyslet takle supr básen :)

11.07.2008 20:24:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí