Asi vyškubu si vlasssyyyy

Asi vyškubu si vlasssyyyy

Anotace: dddf

Asi ho mám ráda. Asi mi chybí. Asi chci, abychom spolu byli.
Asi mě nechce a nepostrádá. Zas asi jen já ho mám ráda.
Asi je to pravda a já nejsem schopna si ji říct.
Asi.

Vyškubu si vlasy.

Dám do obálky a v letadle pro volánky. Od sukně. Řeknu si zase smutně. Asi.
V tom zmatku se obálka jistě ztratí a letadlo ztroskotá. Asi. Hlava se mi zamotá.
Letadlo se zřítí do moře plného asi. Zřítí se tam i s obálkou a mými vlasy.
Asi.
Vrah jsi.
Všech mých snů.
O tobě a obálce s mými vlasy.
Asi.
Autor Livie, 11.07.2008
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: nightwallker, ouško, adida
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale ,ale..co ta uprava?? a ten rytmus, rymy??
jeste by to potrebovalo tvou peci..

11.07.2008 21:10:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí