Asi opium...

Asi opium...

Anotace: nebo co...

Propadl jsem se do spánku
v noci venku…
s nohama zabořenýma v ohništi
pomalu chladnoucího popele
přeskočil jsem práh bolesti
s kakaovým zrnkem v hrsti
spuštěný ze zřetele…

prolil jsem hrdlem
pár litrů spanilého vína
anténu oživil
do éteru houf signálů vypustil
na visutém mostku
výhybku přehodil,
nad stojatou vodou
dopravník odbrzdil….

Tam,kde ještě cesty nejsou,
tam,kde ještě nic dané není
tam,kde ještě nevzniklo tření….
Kde panuje chaos a jeho odnože
kde radost nespoutaně prýští
jako krev v řezu od nože…
Autor enigman, 12.07.2008
Přečteno 279x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Noc17, monterka, labuť, SZN, Bíša, Churry
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myšlenkové opiáty - nedaly ti asi spáti:-)

12.07.2008 22:50:00 | monterka

Hezký opiový plynutí :o))

12.07.2008 10:04:00 | labuť

..plynutí mysli..

12.07.2008 06:13:00 | igniss

Hej, hej, něco mi to připomíná...

12.07.2008 00:23:00 | SZN

A hoj , kamaráde...

12.07.2008 00:13:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí