Skořápka

Skořápka

Anotace: Po hodně dlouhé době jsem se rozhodl přidat pár věcí, tak tohle je jedna z nich.Nemůžu řici, že by z ni zrovna čpěl optimismus, ale i takove verše jsou potřeba=)

Jsem jako jasně bílá skořápka na vejci,
co skrývá žluté, páchnoucí a schnilé nitro.
Ulhaný jak na bleším trhu prodejci,
když leští své cetky a s prvnimi paprsky, vítají nové jitro..

Dal skrývám své pravé já a působím mile,
už matně jen poznávám city a lásku.
Už se neřídím srdcem a proto je shnilé,
upsaný s Ďáblem já prohrál jsem sázku..

Nehledám pomoc, odstrkujíc natažené ruce,
uhýbám pohledům bývalích přátel.
Nestojím o moc, jsem teď k samotě nucen,
dřív jsem žárlil jak Kain a teď skončím jak Abel..
Autor BritishMurderBoy, 12.07.2008
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Šťoura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je to pěkná, ale nevěřím tomu, že to tak je...

25.07.2008 18:23:00 | violette.heaven

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí