Samota

Samota

Anotace: 7. 8. 2007

Holé stěny můj nářek slyší,
Z bolestných vzpomínek snad knihu píší.
Jen mlčí stále a neřeknou nic,
Já chtěla bych slyšet však o mnoho víc.

Víc než jen ptačí zpěv a trylek cvrčka
Slyšet, ach slyšet ta slova lidská!
Moci tu svou bolest někomu říct,
Tak proč jsem sama? Dejte mi klíč..

Klíč k lidskému srdci, co chce mne mít rádo,
Jak dávno vím, není to málo.
Tak proč ležím sama v pokoji tichém,
Když venku plní se ulice smíchem?

Sama? Navěky? Kdo vlastně jsem?
Zklamaný poutník, co bloudí dnem?
Nebo snad člověk, co lásku by chtěl,
I když ví, že je jen pouhým snem?

Čtyři stěny, samota, strach,
Temnota, která je zbabělý vrah!
Nářek zdím, které jen mlčí
A výkřik bolesti do tiché noci…
Autor joaneee, 12.07.2008
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Karmínka, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí