Bez Tebe...

Bez Tebe...

Anotace: Když Vám někdo chybí

Bez Tebe jsem jako řeka, jejíž pramen vyschl,

jako motýl, kterému někdo setřel prach z křídel,

jako květina, na niž nedopadají sluneční paprsky,

jako oheň, o který se nespálíš,

jako večerní obloha, na které chybí hvězdy,

jako duha, co má jen černo-bílou barvu,

jako stín, co se pokouší existovat ve tmě,

jako hodiny, na kterých se zastavil čas na třetí hodině ranní,

jako kapka deště, která ani nedopadne na zem,

jako zásnubní prstýnek, který leží v krabičce,

jako zrcadlo roztříštěné na tisíc kousků,

jako dvojlůžková postel, ve které spí ale jenom jeden.
Autor Kiri Kiri Kiri, 13.07.2008
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Rafi...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tuctove vyznani...

13.07.2008 12:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí