Hříšná duše

Hříšná duše

Anotace: :) kdo nehřeší ať hodí kamenem............jau, kdo to byl?

Stojaté vody rozčeřil čas,
do nebe schody nevedou nás,
skluzavkou do pekla všichni se hrnem,
číše už přetekla s podzemím splynem.
Tajemno děsu v černotě země,
v mrtvolném běsu, kde je to temné,
doteky studí a dech v zádech mrazí,
kolem to smrdí v doutnání sazí.
Rozpočet hříšníků dělá se tady,
najednou zjistíš, že nemáš klady,
je konec úsměvů, přibývaj vrásky,
už není do zpěvu, už nejsou lásky.
V duchu si přemítáš, co bylo špatně
okolí nevnímáš, všechno je jasné.
Jak hříšná nádoba, stvořen jsem byl,
bohova podoba, však ďábelský cíl.
Autor Ďábel sám, 13.07.2008
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, sluníčko sedmitečné, igniss, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))..to je ten čert s kovadlinou? :-)))

14.07.2008 20:47:00 | isisleo

http://www.youtube.com/watch?v=aKKGYMg6ez0&feature=related

13.07.2008 13:55:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí