sníh?

sníh?

Anotace: jedna z mých prvních..ne zrovna povedená xD

sníh mi padá do vlasů
na víčku mam slzu
zpět cestuji do časů
kdy jsme byli spolu
byl to vážně dlouhý čas
co dokázal jsi mít mě rád
teď však jenom cudný šat
a nedokážu se smát
na ulici stojím v noci
ve vlasech mám spostu sněhu
a vím že už nikdy nebudu moci
vrátit tvoji lásku...nehu
stojím tu jen v tenkých šatech
po kotníky ve sněhu
krátky výkřik lásky na rtech
a pak zase spoustu spěchu
zimou se td třesu
vzpomínám na horké polibky
tohle už dál nesnesu
vždyt uz dávno vyrostla jse z kolíbky
tak bych mea vedet jak ty lásky končívaj
tak proč tu stojím opuštěná a lidise na me nedívaj?
Autor kellyy, 13.07.2008
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí