žiletka..?

žiletka..?

Anotace: ta se mi taky nelíbí xD

rozsápat ruku,
rozdrápat kůži,
žiletkou lesklou,
cesty se úží.
vzali mi sny,
berou mi moji tvář
nechci už žít,
když berou mi slunce zář.
je to jak nedýchat
hrdlo se zúží
jen nejtenší proud krve
proplouvá pod kůží
je to snad život
být s oprátkou na krku
je tohle ticho?
ten smích a ta spousta hluku?
já nejdu do nebe
ty nejdeš do pekla
tak daleko od tebe
stejně jako ted...tak proč cesta tak bolela?
Autor kellyy, 13.07.2008
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí