Rozhovor s bratrem

Rozhovor s bratrem

Anotace: Co mi řekl bratr.

Zavři oči - podívej se
do svědomí svého
na to není třeba vidět
do obličeje mého.

Musíš sám se rovnati
s všemi svými činy
chceš-li býti nadále
roven lidmi svými.

Važ poctivost v duši své
bys moh v oči spatřit
aby ses pak nemusel
s pekelníky bratřit.

Vidím, že to zvládneš sám
netřeba se báti
povahu tu dala nám
milovaná máti.
Autor Šťoura, 14.07.2008
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí