Daně

Daně

Anotace: Pročpak by laně platily daně?

Sledoval jsem laně
když po nich chtěli daně.
Od kdy laně platí daně?
zrzavoučká ptá se laně.

Budeš-li platit denně
můžeš platit méně.
Nebudeš-li platit denně
nemůžeš platit méně.

Nebudu platit vůbec
i když nejsem sobec
mohla bych ty daně sice
schovat třeba do střevíce.

Prohánět se v kukuřice
potokem, či kousek více
nebudeš-li na palice
chytej si mě úřednice.
Autor Šťoura, 14.07.2008
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí:o)

19.07.2008 11:09:00 | Mraveneček

Básenka mi přinde trochu úlítlá, ale není to zlé ...

14.07.2008 09:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí