Všechno bude OK

Všechno bude OK

Anotace: taková povzbuzující...nebo spíš nadějná..o ztrácení...OK [oukej] =)

V srdci duchoprázdno,
v očích skrýváš žal,
nebaví tě zpílat nad tím,
co ti život vzal.

Už dávno víš, že bude všechno
zas, jak to má být,
vždyť ti každý opakuje,
že jednou je hůř,pak zas líp.

Však cítíš, že ztrácíš
a nezmůžeš se na slovo.
Dušičku máš těžkou,
těžší než olovo.

Směj se, smíšku,
zase doufej,
vždyť víš, že bude
všechno OK.
Autor Sana.sorrow, 14.07.2008
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bude, to víš, že jo! Taky tomu věřím...musím, jinak to nejde...

14.07.2008 20:15:00 | Veru

krásná básnička,vážně se mi mooooc líbí

14.07.2008 14:19:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí