Midgard

Midgard

Anotace: mno sami uvidíte o čem to je

Midgard

je tu temno nicota a prach
není zde světlo ale tma
mračna prachu a bíle hmoty
Ó mocný Bůh Tör formuje
zde formu života

Barbarové,Vánové,Ásové
lodě jimy se plní
hordy bojovníků
Mocného Brány světa Midgard
se zavíraj barbarové jdou drancovat

Midgard, mocné to sídlo barbarů
Midgard, pohanům vzdálené
Mocné brány z černé energie
Midgard jest sídlo boha Thöra
Midgard ó mocný svět barbarů
Žádny satan či vousatý pán
Žádná církev či inkvizitor
Jen Mocný svět a bájný Midgard
spojen jest a bájný Asgard na úpatku zániku

Krev se prolívá, za čest a bezpráví??
nikoli jde jen o chtíč vlastnit a ničit
lid umírá jeden po druhém
a svět Midgard sílí zůstane snad poslední??

Ten kdo prolívá krev a vládne chladné oceli
ten bere právovraždit a brát si co hrdlo ráčí
pane můj tohle jest má poslední modlitba
prosim vysliš jí než bude pozdě

Terror,bolest násilí
jen barbary posílí
úzkost strach a beznaděj
je nám mocným pánem
bože nedopust konec světa
Asgard
Autor The Crow, 14.07.2008
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí